De populariteit van Bingo is de laatste jaren ongekend. De vele toernooien die gehouden worden wekelijks geven al aan dat steeds meer mensen bingo spelen. Toch is het spelen van Bingo met andere mensen in grote hallen niet altijd even gemakkelijk, want zij zijn soms op vreemde tijden en er is niet altijd een toernooi. Het spelen van Online Bingo brengt hier echter verandering in. Er kan nu op elk moment van de dag Bingo gespeeld worden. Daarnaast zijn de prijzen die gewonnen kunnen worden bij Online Bingo een stuk hoger dan bij de toernooien in de warme hallen. Er zitten dus veel meer voordelen aan het spelen van Bingo op het internet.

Hoe werkt Online Bingo?

 

Online Bingo werkt in principe hetzelfde als de normale Bingo. Er worden balletjes gerold en wanneer het getal op het balletje overeenkomt met een getal op de Bingokaart, dan mag de speler deze afkruisen. Wanneer er een rij met getallen volledig afgekruist is, dan mag de speler “Bingo” roepen en een prijs uitkiezen. Wat echter anders is aan Online Bingo is dat deze prijzen niet uitgekozen kunnen worden. Er wordt altijd een mooi geldbedrag gegeven aan de winnaar. Zo eindigen spelers niet met prijzen die zij niet willen. Het geldbedrag dat gewonnen kan worden voor het voltooien van een rij kan oplopen tot honderden euro’s. Wanneer een speler een volledige kaart vol heeft bij Online Bingo, dan kan de speler de jackpot winnen. Deze jackpot kan oplopen tot duizenden euro’s bij Online Bingo, dus is zeker de moeite waard.

Bingo spelen op het internet wordt gedaan met meerdere spelers tegelijk. Soms zitten er wel tientallen spelers tegelijk een ronde te spelen. Iedereen probeert hier een volledige kaart vol te krijgen, zodat men kans maakt op de mooie prijzen die gewonnen kunnen worden met Online Bingo. Door de Bingokaarten die ingekocht worden voor de ronde ontstaat er een prijzenpot. Deze prijzenpot wordt dan verdeeld onder de winnaars van de ronde, zodat mensen een mooi geldbedrag kunnen winnen wanneer zij spelen. Hierbij is het vooral letten op de andere spelers. Veel spelers kiezen er voor om veel Bingokaarten te kopen, zodat zij de winkans vergroten. Door in te spelen op deze grote inkoop, door zelf ook veel kaarten te kopen, kunnen deze concurrenten gemakkelijk verslagen worden.

Voor echt geld

 

Het kopen van een Bingokaart om Online Bingo te kunnen spelen hangt af van het toernooi dat gespeeld gaat worden. Veel spelers van Bingo spelen lage toernooien met een inkoopprijs van slechts €0,10 per bingokaart. Er zijn ook duurdere toernooien. Voor ieders budget is er wel een Bingotoernooi, dus iedereen kan Online Bingo spelen. Het maakt niet uit welk budget deze speler heeft. Bij goedkope toernooien is het goedkoper om veel Bingokaarten te kopen, terwijl bij duurdere toernooien hogere prijzen gewonnen kunnen worden. Door een goede draai te vinden in het spel kan iedereen uiteindelijk een eigen techniek bedenken voor het spelen en zo steeds beter worden in het spelen.

Bij de prijzenpotten van Online Bingo zitten vaak hele hoge geldbedragen. Het winnen van deze geldbedragen is uiteraard zeer mooi, omdat men hiermee mooie dingen kan doen. De vele gelegenheden die spelers hebben om deze geldbedragen te winnen liegen er niet om. Er zijn tientallen gelegenheden waarbij spelers hele hoge geldbedragen kunnen winnen door het spelen van Online Bingo. Door genoeg kaarten te kopen stijgt de winkans in de Bingoronde en kan men dus een zeer hoge kans hebben op het winnen van veel geld.

Online Bingo met bonussen.

Bij het spelen van Online Bingo komen ook speciale bonussen kijken. Deze bonussen kunnen vrijgespeeld worden door veel Bingorondes te spelen. Door het vrijspelen van deze bonussen kan veel geld verkrijgen worden waar dan meer bingokaarten mee gekocht kunnen worden. Ook Bingo heeft deze speciale bonussen voor nieuwe spelers. Zo kunnen nieuwe spelers met gratis geld zien hoe leuk het spelen van Online Bingo is en hoe hoog de geldprijzen zijn die zij kunnen winnen. Door het winnen van een groot toernooi kan men een groot geldbedrag winnen. Door geld te storten bij deze aanbieder kan men al snel aan zo’n groot toernooi beginnen en hierbij proberen alle andere spelers te verslaan op weg naar het grote geldbedrag.

Bingo biedt alle nieuwe spelers allereerst €5,- aanmeldbonus aan. Wanneer een speler zich registreert dan krijgt deze €5,- gratis om mee te spelen. Dit is uiteraard een buitenkansje en hier moet dan ook gelijk gebruik van gemaakt worden. Met deze €5,- kan men gewoon bingokaarten kopen om zo te proberen te winnen. Uiteraard kan je niet altijd ver komen met deze €5,- en vooral wanneer je nieuw bent en nog niet echt weet wat er gedaan moet worden om te winnen dan kan het zijn dat deze €5,- zo weg is. Gelukkig is er bij Online Bingo ook nog een andere soort bonus; de stortingsbonus.

De stortingsbonus bij Bingo heeft een hoge waarde. Wanneer een nieuwe speler een bedrag stort met een minimale waarde van €10,- dan krijgt deze speler dat bedrag verdubbelt tot wel €100,-! Dit betekent dus dat nieuwe spelers €100,- extra kunnen krijgen wanneer zij een storting doen van minimaal €100,-. Dit is nou het bedrag dat nodig is om al die honderden euro’s te kunnen winnen en dit is dan ook een ideale kans voor nieuwe spelers om mee te kunnen komen tegen andere spelers van het Online Bingo om zo alle grote geldprijzen op te eisen. Bingo biedt deze stortingsbonus slechts eenmaal, dus er kan het beste gelijk goed gebruik van gemaakt worden.